Høstmøtepåmelding er åpen!

I uke 43 er det på tide med årets anestesiologiske høydepunkt i hovedstaden!

Vi ved Avdeling for Anestesi og Intensivmedisin, i samarbeid med anestesileger i Prehospital Klinikk, er godt i gang med forberedelsene til årets Høstmøte, som finner sted fra 23. til 25. oktober.
Høstmøtet arrangeres på Quality Hotel Hasle Linie i Oslo. Hotellet, som ligger sentralt på Hasle, er enkelt tilgjengelig både med buss og t-bane. Det tar kun åtte minutter med t-banen fra Jernbanetorget.

Programmet er nå klart, og fagets fire søyler blir grundig representert. På onsdag gleder vi oss til å høre presidenten i ESICM, Elie Azoulay, åpne Høstmøte med siste nytt innen oppfølging etter kritisk sykdom. Deretter følger en sesjon om smertebehandling med fokus på opioidbruk etter operasjoner og traumer. Resten av dagen består av temaer som monitorering under anestesi, frie foredrag. Vi ser virkelig frem til å høre Michelle Chew. På kvelden arrangeres det som vanlig fagspesifikke samlinger.

Torsdagen byr på plenumsesjoner om organdonasjon og behandlingsbegrensninger, beredskap og trusler, prehospital akuttmedisin, obstetrikk og frie foredrag. Denne dagen vil vi også ha gleden av å høre fra flere internasjonale foredragsholdere, som Paul Reavley og Ron George. Kvelden avsluttes med en festmiddag med god mat og hyggelig stemning!

På fredag ser vi frem til den tradisjonsrike Otto Mollestad-forelesningen og "Year in Review", hvor vi får et innblikk fra alle fagets søyler. Her vil det være rom for provoserende ytringer, diskusjon og debatt.

Høstmøtet er både arenaen for inspirerende faglig påfyll og et viktig treffpunkt for anestesi- og intensivleger fra hele landet. I løpet av hele høstmøtet vil det også være mulig å utforske det nyeste medisinske utstyret på ulike utstillinger. Og i tråd med fjorårets suksess vil det bli flotte premier til de mest engasjerte deltakerne som har vært innom flest utstillere.
For de som ønsker å utforske Oslo under oppholdet, er mulighetene mange. For de morgenspreke kan vi anbefale et forfriskende bad i fjorden fra en av byens mange badstubåter eller en løpetur langs Akerselva. Rusletur på Operataket eller en tur på en av byens mange museum kan også anbefales for de kunstinteresserte.

Se på siden for Høstmøtet 2024 for å melde deg på!

Vi er sikre på at årets høstmøte har noe å tilby for enhver smak, og vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Oslo fra 23. til 25. oktober!

Med vennlig hilsen,
Høstmøtekomiteen 2024